Kasvatus

Olen Kaija Ristolainen Mikkelin Parkkilasta. 

Kasvattajan perus- ja jatkokurssin suoritin v. 1992 ja v. 1995 ja peruskurssin uudelleen v. 2009. Kehätoimitsijan kurssin suoritin v. 1993 ja kävin harvakseltaan kehissä töissä.

Kennelnimi on myönnetty v. 2010. Nimi Vissasen on peräisin pienistä lähivesistöistämme.

Meidän pihapiirissämme hoitivat pihan ja sohvanvartiointia lähes 30 vuotta belgianpaimenkoirat, vimeisimpänä Vallu eli Fazerinan Born To Be Wild. Keväällä 2007 schipperke  Nilla tuli taloon ja otti paikkansa.


Rotu ja kasvatus

Schipperke tunnetaan myös vanhemmalla nimellä laivakoira. Paljon lisätietoa rodusta löytyy mm. Suomen Schipperke kerho ry:n sivuilta, linkki tästä https://schipperke.fi/

Vissasen kennel kasvattaa schipperkejä pienimuotoisesti kotioloissa. Tavoitteena on kasvattaa terveitä, rodunomaisia schipperkejä, joista on omistajilleen iloa moneen menoon, moniksi vuosiksi.

Jokainen pentu lähtee uuteen kotiinsa sirutettuna, madotettuna ja eläinlääkärin tarkastamana  eväs- ja tietopaketti mukanaan. Haluan olla  uusien omistajien tukena aina tarvittaessa . Kaikenlaiset kuulumiset kasvattien touhuista ja kuulumisista ovat tervetulleita myöhemminkin.


Tähän mennessä rekisteröidyt Vissasen pentueet Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä.